top of page

Wie is Sharon ? 

Hé daar,

 

Fijn dat je even de tijd neemt om mij al kort te leren kennen. 

 

Ik ben Sharon, klinisch psychologe afgestudeerd aan de UGent in 2015. Sindsdien werk ik als psychologe en mobiele begeleidster in P.C. Wagenschot. Daar help ik kinderen, jongeren en jongvolwassenen die kampen met gedrags- en emotionele stoornissen. 

 

Sinds enige tijd voelde ik een kriebel om mijn opgebouwde kennis verder door te trekken binnen een setting zoals Praktijk Vief. In 2020 vervoegde ik het team met heel veel goesting en enthousiasme!

 

Moeilijkheden vanuit een ruim perspectief bekijken en ze een plaats geven, kan een hele uitdaging of opgave lijken. Je hoeft dit niet alleen te doen! Hoewel we als mens heel veerkrachtig zijn, kan hulp bij het overkomen van een mentale dip(je) welkom zijn om weer verder te gaan. 

 

Heb je het gevoel vast te zitten? Weet je het even niet meer? Wordt de (opgelegde) druk te veel? Of weet je niet goed wat er jouw precies dwars zit en wil je aan de slag gaan met dat knagend gevoel?

 

Ik ga tijdens gesprekstherapie samen met jou op pad. We zoeken naar gepaste antwoorden voor de moeilijkheden die je naar voor brengt. Ik ben ervan overtuigd dat het vroegtijdig aanpakken van klachten (vanuit een holistische, oplossingsgerichte en systemische visie) kan voorkomen dat je erin (verder) vastraakt. 

 

2.jpg

“The destination is the journey”

  • Black Instagram Icon

Neem zeker ook eens een kijkje op de instagrampagina

Wie kan bij mij terecht?

Kinderen (vanaf 8 jaar) en adolescenten kunnen bij mij terecht voor:

 

Trainingen (individueel – kleine groep)

  • Sociale vaardigheidstraining (conflicthantering, stop-denk-doe, anders boos worden,…)

  • Weerbaarheidstraining

  • Emotieregulatietraining

 

Gesprektherapie

  • Faalangst, laag zelfbeeld, stressklachten, gedrags-en emotionele moeilijkheden, …

 

Jongvolwassenen en volwassenen kunnen bij mij terecht voor:
 

  • Angst- en piekerproblemen

  • Sociaal- emotionele moeilijkheden

  • Werk- schoolgerelateerde moeilijkheden

  • Relationele moeilijkheden

  • Lichamelijke klachten met psychische oorzaak

 

Mijn aanpak bestaat uit het uitstippelen van een traject op jouw maat. Hierbij doe ik beroep op kennis vanuit de systeemtherapie, gedragstherapie en heb ik oog voor een oplossingsgerichte gespreksmethodiek.

Afspraak maken:

Je kan een afspraak maken met Sharon door te bellen op het nummer 0468/ 45 47 43 of door een mailtje te sturen naar sharon@praktijkvief.be

Sharon is iedere maandagvoormiddag en vrijdagnamiddag aanwezig in praktijk VIEF. 

bottom of page