top of page

Visie 

Het woord VIEF betekent energiek, fit, levendig, zowel in lichamelijk als geestelijk opzicht. Deze betekenis weerspiegelt meteen ook de visie van onze praktijk. 

We zijn een multidisciplinaire praktijk waar gewerkt wordt vanuit een holistische visie: de therapeut bekijkt het lichaam in zijn totaliteit. Mensen hebben het verlangen om zowel op lichamelijk als psychisch vlak in balans te zijn en dus ook gezond te zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van leven beter wordt als men beter voor zichzelf leert zorgen, zowel op lichamelijk als psychisch vlak. 

Missie 

We streven ernaar om de meest optimale ondersteuning en begeleiding te bieden zodat we de hulpvraag van de patiënt kunnen beantwoorden. Deze begeleiding en ondersteuning is wetenschappelijk onderbouwd en wordt individueel op de patiënt afgestemd. 


Dit doen we aan de hand van volgende zaken:
 

- Een regelmatig overleg tussen de verschillende disciplines waarbij de patiënt centraal staat.
 

- Het aanbieden van kwaliteit in zorg. Degelijke en up-to-date infrastructuur is de basis om goed werk te kunnen leveren. 

- Het opvolgen van de nieuwste ontwikkelingen binnen de zorg en deze implementeren in onze behandelingsmethodes. 

- Indien de patiënt ons contacteert met een probleem dat niet binnen onze kennis of specialisatie valt, helpen we hem graag verder met het vinden van een gespecialiseerde collega. 

Waarden 

- We streven naar een model van partnerschap tussen de patiënt en de professional.
 

- Hebben aandacht voor de eigenheid van de patiënt naar denken, voelen en willen.
 

- Gaan resoluut voor een open, eerlijke en gastvrije sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Dit bevordert het herstel maar ook het contact en het vertrouwen van de patiënt. We behandelen onze patiënten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden, nl. met het nodige respect en de nodige discretie.

bottom of page