top of page

WAT?

Ik studeerde in 2011 af aan de universiteit van Gent als kinesitherapeut met specialisatie sportrevalidatie. Vanuit mijn jarenlange ervaring in de sportwereld als kinesitherapeut van het vrouwenwielerteam Sport Vlaanderen en bij de Red Flames de nationale vrouwen voetbalploeg kwam de interesse om me verder te verdiepen in de blessurepreventie, prestatiebevordering en het natuurlijke recuperatievermogen van het lichaam. 

 

In 2015 startte ik de opleiding osteopathie. Beide vaardigheden laten me toe samen met de patiënt op zoek te gaan naar de oorzaak van de klacht en van daaruit het behandelplan te starten. 

“Ik ben ervan overtuigd dat er geen standaard behandelplan bestaat voor hetzelfde klachtenpatroon. Iedere patiënt moet individueel behandeld worden naargelang zijn/haar nood. Het is dan ook mijn stokpaardje kwalitatieve zorg te bieden op maat van de patiënt.” 

Mede vanuit deze overtuiging is het belangrijk steeds op de hoogte te zijn van nieuwe inzichten in de gezondheidszorg. Daarom blijf ik ook levenslang leren!

 

 

Je kan bij mij terecht voor:  

Schermafbeelding 2019-01-22 om 18.42.22.
bottom of page